Velkommen til vores guide til hvordan du kan få fat i billetter til verdensmesterskabet i ishockey i 2032. Mesterskabet bliver denne gang spillet i Finland og Letland, og tilskuernes tilstedeværelse er mere eftertragtet end nogensinde efter et aflyst VM i sæsonen 2020 og et begrænset antal tilskuere til VM i 2021.


Carolina Hurricanes - New York Islanders
Boston Bruins - Toronto Maple Leafs

Alt salg af billetter til ishockey VM sker via IIHF’s officielle billetportal eller deres repræsentanter. Når du køber billetter til ishockey VM, så er der flere forskellige typer du kan vælge imellem, hvor du også vælger hvilken af værtsbyerne du gerne vil kunne se kampe i. Nedenfor har vi opsummeret de forskellige billettyper, man kan vælge imellem samt hvilke priser, som gælder for billetterne til ishockey VM.

Køb billetter til VM 2023 i ishockey i Finland og Letland

Hvis du er interesseret i at købe billetter til VM i ishockey 2023, foregår dette direkte gennem IIHF. På IIHF side om billetsalg: https://www.iihf.com/en/events/2023/wm/static/37881/tickets_world_championship – kan du finde alt den information omkring specifikke kampe, sæder og diverse billetpakker.

Forskellige billetpakker

Alle billettyper fås i forskellige prisklasser, baseret på hvor du vil sidde i arenaen. Her præsenterer vi mere information om de forskellige billettyper man kan vælge imellem til ishockey VM 2022.

Billetpriser og kategorier

• IIHF Ishockey Verdensmesterskabet 2023 vil tilbyde en stor variation af billetter i forskellige prisklasser og siddepladskategorier.
• Billetkategorier: Premium, 1. kategori, 2. kategori, 3. kategori og børnebillet (alder 5 til 12).
• 3. kategori billetter inkluderer kørestolspladser og pladser til personer med handicap + assistentpladser.
• Børnebilletter er tilgængelige til indledende runder, kvartfinaler, semifinaler og bronzekampen. Børnebilletter er tilgængelige i 2. og 3. siddepladskategori.
• Den samlede billetpris består af billetprisen og billetoperatørens servicegebyr, som er bestemt i henhold til billetprisen. Bestillingsgebyr på 1,50 € vil blive tilføjet til billetprisen samt muligt leveringsgebyr, som er bestemt i henhold til den valgte leveringsmetode.

VIP-pakker og skyboxes

• Et stort udvalg af VIP-pakker og skyboxes er tilgængelige.
• Mere information om VIP-pakker er tilgængelig på vores hjemmeside.
• Skybox billetter sælges som 3. kategori billetter. Lejepriserne på skyboxene kan findes på vores hjemmeside.

Rejs til ishockey VM 2023

Når du rejser til ishockey VM 2023 i Finland og Letland kan du vælge at arrangere rejsen selv, eller du kan sætte din lid til en rejsearrangør.

At opleve ishockey VM i værtsbyerne

Når man er til stede i en af VM-byerne er der meget mere at opleve end bare kampene. For eksempel arrangerer IIHF en særlig fan zone i samtlige byer, hvor ishockeyfansene kan samles for at se kampene sammen på storskærme eller bare komme i stemning. Der er gratis adgang til fan zone, og man behøver ikke en kampbillet for at få adgang.

Udover de arrangementer som IIHF afholder, så er der mange lokale arrangører som står bag tiltag, som skal give de besøgende en endnu bedre oplevelse af byen. Desuden er offentlig transport gratis på kampdage, for dem der har billet til en kamp der spilles denne dag.

Tips når du planlægger din VM-rejse

Når du har bestemt dig til at rejse til en af de to VM-destinationer, så skal du gå i gang i god tid. Da mesterskabet er meget populært er der stor efterspørgsel på fly- og togbilletter og også et stort pres på hoteller.

Hvis du vil spare nogle penge, eller hotellerne er udsolgt, så kan det være godt at være åben for andre muligheder. For eksempel at bo lige uden for VM-byen eller leje af privatpersoner. Det samme gælder, hvis flybilletterne er udsolgt, så kan du flyve til en nærliggende by og derefter rejse med tog eller bus eller leje en bil.

Book pakkerejser til ishockey VM

For dem der gerne vil slippe for al planlægning, eller hvis kampbilletterne bliver udsolgt, så kan en færdig pakkerejse til mesterskabet være et alternativ. I dag er der mange forskellige rejsebureauer, som arrangerer sportsrejser hvor alt fra indkvartering, t/r-rejse og kampbilletter er inkluderet. Nogle gange bliver prisen noget højere for en pakkerejse end hvis du arrangerede det hele selv, men samtidig ved du, at du har kyndigt personale, som kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål.

Indkvartering under ishockey VM

Tampere og Helsinki er byer, der er fyldt med hoteller, og du kan nemt finde indkvartering i forskellige prisklasser. Da VM-byerne er populære at besøge skal du være ude i god tid, hvis du vil have netop den indkvartering du leder efter. Under mesterskabet bliver hotellerne hurtigt udsolgt, så det kan være godt allerede nu at se på, hvilke alternativer der er at vælge imellem.

Ishockey VM 2023 billetter – Vigtig information

Det generelle salg af billetter begyndte i februar 2023. Billetterne kan købes på turneringens officielle hjemmesiden gennem dette link. Det er bedst at handle hurtigt, da billetterne bliver solgt meget hurtigt.