På Hockey-vm.dk ser vi nærmere på ranglisten over hvilke hold der inden VM har den største chance for at vinde kampene under ishockey VM i 2023 samt damernes verdensmesterskab i ishockey. I løbet af turneringen opdateres odds på ishockey VM og dame VM løbende for de respektive kampe, så du nemt kan sammenligne oddsene og spille på ishockey VM med de odds, som er bedst netop nu. Det gør vi ved hjælp af uafhængige partnere, som vi samarbejder med, og vi henter odds fra de største spilfirmaer i 2023.

Udover kampodds lister vi også oddsene for, hvilket hold der kommer til at stå øverst på sejrsskamlen ved mesterskabets afslutning.

Odds på vindere af ishockey VM 2023

Landshold LeoVegas
🇨🇦 Canada 3.50
🇫🇮 Finland 4.00
🇸🇪 Sverige 5.50
🇨🇿 Tjekkiet 8.00
🇺🇸 USA 8.00
🇨🇭 Schweiz 12.00
🇩🇪 Tyskland 21.00
🇸🇰 Slovakiet 31.00
🇱🇻 Letland 76.00
🇩🇰 Danmark 76.00
🇳🇴  Norge 101.00
🇰🇿  Kazakhstan 251.00
🇫🇷  Frankrig 301.00
🇸🇮  Slovenien 501.00
🇦🇹  Østrig 501.00
🇭🇺  Ungarn 1001.00
LeoVegas logo
  • Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr.

  • Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet

  • Læs mere om regler og vilkår

Till LeoVegas

18+, Gælder kun for nye kunder bosat i Danmark. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. 

Kampodds under ishockey VM 2023

Canada er oftest favoritter til at vinde guld ved ishockey VM. Nationen har vundet VM-guld 27 gange før, hvilket er flere gange end noget andet hold. Sidste gang holdet vandt var i 2021, da man vandt over Finland i finalen med 3 – 2 efter forlængelse. Canada havde ikke nogen god turnering i gruppespillet, men det lykkedes dem at overraske alle og til sidst vinde guldet.

Rusland var også højt tippede inden årets turnering, inden de blev frataget deres plads. Sidste gang den røde maskine vandt guld var i 2014. I finalen vandt man over Finland med 5 – 2 efter mål af blandt andet Aleksandr Ovetjkin og Jevgenij Malkin. Rusland har en utrolig bredde af spillere, da man har store stjerner både i NHL og den hjemlige liga KHL. Vi har endnu til gode at se, hvilke andre hold der tager chancen i deres ellers så sikre plads i medaljekampen.

Sverige kræver nok revanche under VM i 2023. Det er den første turnering med den nye landstræner Sam Hallam. De to seneste mesterskaber gik rigtig skidt for svenskerne, da de i 2021 røg vores naboer Tre Kroner allerede ud i gruppespillet efter to fiaskonederlag mod Danmark og Belarus i starten af turneringen, og i 2022 oplevede de et ydmygende nederlag til Canada i kvartfinalen.

Finland er et hold, som mange ofte tror på. Ved mesterskabet i 2019 overraskede holdet de fleste, da det vandt over Canada i den spændende finalekamp med 3 – 1 og viste, at holdet er en velsmurt maskine, der altid kæmper for det. Denne gang havde Finland stort set ingen NHL-spillere med, men holdet viste, at det ikke spillede nogen rolle. I 2022 vandt holdet den igen, denne gang foran deres hjemmefans. Til VM i 2023 er Finland værtsnation igen, og holdets position som favoritter kan dermed blive yderligere styrket.

USA har overraskende nok ikke vundet VM-guld siden 1960. På trods af at holdet har flere fine succeser fra Junior-VM, så har holdet haft svært ved at nå hele vejen til finalen i seniorernes turnering. USA har taget fem VM-medaljer – der alle har været af bronze – i dette årtusinde.

Men hvad tænker spilfirmaerne om Danmarks chancer? Efter succeserne til OL i 2022 har holdet fået mere opmærksomhed end tidligere. Desuden er chancen for at opnå en plads i slutspillet er noget større efter Rusland er blevet diskvalificeret. Vil vi få Danmark at se i kampen om medaljerne? Alt det har vi endnu til gode at se!

Spilelementer under ishockey VM

Det mest almindelige at spille på under mesterskabet er, hvilket hold der tager guldet hjem. Odds for hvem der vinder ishockey VM kommer altid hos spilfirmaerne i god tid inden turneringen begynder. Når trupperne derefter præsenteres kan du som spiller grundigt tjekke hvilket hold du mener har størst mulighed for at vinde guldet. I løbet af turneringen kan du så studere, hvordan oddsene ændres afhængig af, hvor godt holdet spiller.

Oddsene for et dansk VM-guld plejer at være middelmådige inden mesterskabet starter og de udvikler sig derefter afhængig af, hvordan det går i kampene. Ofte plejer det at være i begyndelsen af slutspillet, at tallene svinger noget mere for de store ishockeynationer i takt med at holdene går videre til næste del af turneringen.

Udover at man kan spille på hvilket land, der kommer til at vinde VM, så tilbyder spilfirmaerne også spil på om landet kommer til at tage en medalje hjem fra mesterskabet eller ej. Oddsene på at man tager en medalje er lavere end oddsene på, at landet vinder guld. Det er fordi, at du med denne spilform har en meget større chance for at vinde.

Inden turneringen begynder tilbyder spilfirmaerne også spil på, hvem man mener der vil vinde skytteligaen i årets VM-turnering. Husk at der ofte kommer nye NHL-spillere ind i løbet af turneringen, hvilket betyder, at de navne der kan spilles på ændres efterhånden.

For at man skal kunne have en så stor chance som muligt for at vinde, når man spiller på odds skal man altid sørge for at være opdateret på begge holdene. Det gælder om nøje at tjekke igennem hvilke spillere der kan tænkes at misse kampen, eller hvordan spillernes form er. Under VM, som er en kort turnering, er det svært at vende en negativ trend. Et hold som spiller godt i turneringens indledning får ekstra selvtillid med sig og plejer derfor at gå langt i turneringen.

Tjek altid, hvordan det er gået, når holdene tidligere har spillet mod hinanden, men også hvad der adskiller dagens kamp fra den du sammenligner med. I det tilfælde at holdet har taget spillere fra NHL ind, så kan holdopstillingerne og også spilsystemet være anderledes. Vær derfor altid forsigtig med at drage for store slutninger ud fra træningskampene, som spilles inden en VM-turnering.

Sammenlign odds under ishockey VM 2023

Når du skal spille på en kamp under ishockey VM vil du altid gerne have så høje odds som muligt. Noget som ret få tænker på, er at oddsene på et enkelt spil kan være ret forskellige fra det ene spilfirma til det andet. Derfor kan det godt betale sig at sammenligne oddsene inden du indgår dit bet.

Ved at sammenligne oddsene kan du se, hvilket spilfirma der tilbyder de bedste odds på netop det alternativ du vil satse på. På den måde går du ikke glip af de største gevinster.

Hvorfor skal man sammenligne odds?

At sammenligne oddsene på det spil du er interesseret i at lægge penge på kan være direkte afgørende for, hvor mange penge du har mulighed for at tage hjem. Jo højere odds er, jo flere penge får du, hvis du vinder. Det betyder, at du gerne vil spille til så høje odds som muligt.

Det koster ikke flere penge at spille på højere odds end på lavere, hvilket vil sige, at du kun får en økonomisk fordel ud af at lave lidt research inden du begynder at spille. Dette kan sammenlignes med at vælge spilfirma ud fra, hvem der har den bedste bonus i øjeblikket.

Hvis man hele tiden skal gå til det spilfirma, som har de bedste odds, kan det nemt ske, at man registrerer en konto hos en række forskellige spilfirmaer. For visse spillere kan det ses som en fordel, da man har større mulighed for hurtigt at være med i et spil, hvor oddsene netop stiger.

Dog bør man altid være varsom, hvis odds ser ud til at stige usædvanligt meget. Det kan være en indikation på, at noget er galt, hvilket i sidste ende kan gøre dit spil ugyldigt.

Sådan sammenligner du odds på ishockey VM

Ishockey VM foregår i en relativt kort periode, og der er det ekstra vigtigt at vælge det rigtige spilfirma, hvis du vil få så meget som muligt ud af dine spil. Ved at sammenligne oddsene på de bets du vil indgå, kan dine eventuelle gevinster blive større, og du kan så få flere penge tilbage, som kan geninvesteres i nye spil.

At sammenligne oddsene på ishockey VM er vigtigt, både når man taler om spil på enkelte kampe og længere spil, som strækker sig over hele turneringen. Du skal også tænke på, at oddsene kan ændre sig fra dag til dag og fra time til time, hvilket betyder, at spilfirmaet, som havde de bedste odds i går ikke nødvendigvis har det i dag.

Sammenligning af odds er ekstra vigtigt ved kombinationsspil

At spille en kombination af flere forskellige odds hos det samme spilfirma bliver mere og mere populært. Dette betyder, at du kombinerer flere spilelementer i samme kamp, hvilket kan give dig en større gevinst, hvis du rammer rigtigt i samtlige spil.

Et kombinationsspil skabes ved at du ganger oddsene på de forskellige spil, og her kan en forskel på oddsenes størrelse gøre en stor forskel. Hvis du for eksempel laver en kombination af to odds hos spilfirma A, som er på 2,25 og 3,5 ville gevinsten blive 7.875 kroner, hvis du satser 1.000 kr. Er oddsene for det samme spil i stedet 2,3 og 3,6 hos spilfirma B kan din gevinst i stedet blive 8.380 kroner.

🥇 Hvem er favoritter til at vinde ishockey VM 2023?

Finland og Canada er de hold som har oddsene for at tage verdensmestertitlen med hjem på deres side.

🇩🇰 Hvilke odds er der på at Danmark vinder ishockey VM i 2023?

Odds på et dansk VM-guld ligger på omkring 80 gange pengene hos de fleste spilfirmaer.

👑 Hvem er favoritter til at vinde Danmarks gruppe (A) til ishockey VM 2023?

Spilfirmaerne tror, at Finland vinder gruppen, men ser også Danmarks chancer for at gå videre som store.

Live odds under ishockey VM

For den der i sidste øjeblik gerne vil spille på en kamp tilbyder mange spilfirmaer live odds på ishockey VM. Disse spil foregår under kampen, og her ændres oddsene for de respektive hold ud fra, hvad der sker på isen. Scorer et hold et mål plejer det at resultere i højere odds for det andet hold. Det gør at man kan tage gevinster af forskellig størrelse hjem afhængig af, hvornår man vælger at indgå sit bet. Derfor drejer det sig om at handle hurtigt, når man finder et godt tidspunkt at spille på.

At spille på live odds giver dig som spiller mulighed for nemt at kunne lægge et ekstra beløb på en kamp, som allerede er begyndt. Det kan være, at favoritterne i kampen er kommet bagud, eller at du selv ser et spilmønster, som du tror vil passe godt. At spille live på kampen kan du gøre på alle de enheder, som spilfirmaerne tilbyder. Det kan dreje sig om at spille direkte fra sin computer eller mobil eller gennem spilfirmaets app.

Spilfirmaerne plejer som regel at være meget hurtige til at opdatere, hvad der sker i kampen, og du har muligheden for for eksempel at spille på den spiller, som du tror vil score kampens næste mål. At spille live har den fordel, at du kan lave din analyse under kampen. Du behøver ikke læse lige så meget om holdene inden, da kommentatorerne ofte giver dig god viden.

Live odds under ishockey VM plejer ofte at være udformede som spørgsmål, hvor man kan spille på ting som hvem der vinder kampen, hvem der scorer det næste mål eller om der overhovedet kommer flere mål i kampen. Disse odds plejer at blive præsenteret på TV-skærmen i løbet af kampen, så du kan holde dig opdateret på, hvordan oddsene ændrer sig. Husk at oddsene som præsenteres er koblet til det spilfirma, som sponsorerer TV-selskabets udsendelse.

Oddsene for livespil kan være forskellige afhængig af, hvilket spilfirma du benytter. Tjek derfor altid op på, hvilket spilfirma der tilbyder de bedste odds lige nu, men husk at oddsene hele tiden justeres i løbet af kampen. I forbindelse med power play og når et hold vælger at tage målmanden ud, så plejer spilfirmaerne at fjerne oddsene. Skulle der ikke ske noget, så kommer muligheden for at spille live på kampen tilbage igen.

Boostede odds til ishockey VM

Da der er en stor interesse for kampene under ishockey VM tilbyder mange spilfirmaer ekstra høje odds for at lokke spillerne til netop dem. Det plejer man at kalde for boostede odds eller forhøjede odds. Via en speciel kampagne tilbydes ekstra høje odds på en højt profileret kamp.

I mange tilfælde står det på forhånd ret klart, hvilket hold der har den største chance for at vinde den udvalgte kamp, hvilket giver dig en stor mulighed for en ekstra gevinst. Gevinstsummen kan udbetales af spilfirmaet enten som free bets eller som kontanter du kan trække ud. Tjek inden du indgår dit bet, hvad der gælder for netop dette tilbud.

Når man spiller på forhøjede odds under ishockey VM skal man tænke på, at der kan være grænser for, hvor meget man kan satse på en kamp. For eksempel kan der være en grænse, som siger, at man ikke må spille for mere end 50 kroner. Men på grund af det store beløb man kan vinde, plejer det ikke at være nogen hindring for spillerne.

Boostede odds anvendes af spilfirmaerne for virkelig at vise, at man giver tilbage til spillerne. Læs altid regler og vilkår meget nøje inden du indgår dit bet på boostede odds.

LeoVegas logo
  • Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr.

  • Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet

  • Læs mere om regler og vilkår

Till LeoVegas

18+, Gælder kun for nye kunder bosat i Danmark. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen.