At lægge et bet på en kamp, som er i gang, såkaldte live odds, er et fænomen som nu også er tilgængeligt under ishockey VM. Et spil på live odds kan virkelig forhøje stemningen i TV-sofaen, når du følger en kamp, og forhåbentlig kan din analyse som tilskuer resultere i en gevinst. Her kan du læse mere om live odds samt deltage i aktuelle spil på de igangværende kampe under ishockey VM i 2023.

Live odds ishockey VM

(Vises kun under den pågældende kamp, ellers er det blot resultater)

Odds inden kampstart

Hvad er live odds?

Live odds eller live betting er en samlebetegnelse for at spille på en kamp, mens den finder sted. Spil som disse er tilgængelige fra der er gået nogle minutter af en kamp til ishockey VM til slutsignalet lyder. Du kan spille på live odds på din mobil eller computer, hvor det første alternativ er det mange foretrækker, når det skal gå stærkt.

Der er ofte live odds på en række forskellige ting under en kamp. Udover at spille på kampens vinder kan man lægge penge på, hvilket hold eller hvilken spiller man tror vil score det næste mål. En del live odds har en meget kort spilletid, mens andre strækker sig over hele kampens forløb. Ligesom med almindelige odds kan live odds variere afhængig af, hvad der sker i kampen. Det gælder derfor om hele tiden at finde den rigtige situation at spille på. Samtidig med at en kamp spilles plejer der at blive vist live odds fra spilfirmaet der sponserer kampen på TV-skærmen. Også for den der ikke selv har satset nogen penge kan det være sjovt at se, hvordan disse tal hele tiden ændres baseret på, hvad der sker på isen.

Spilfirmaer som tilbyder live odds på ishockey VM

  • Få 100 % indbetalingsbonus op til 500 kr.

  • Gennemspilskrav: 10x (5x indbetaling + 5x bonus) (min. odds 1.8), 60 dage.

  • Læs mere om regler og vilkår

Till ComeOn

18+ | Tilbuddet er gyldigt for spillere registreret i Danmark | Spilleren modtager 100% bonus på en indbetaling på op til 500 kroner | Minimumindbetaling: 100 kr | Maksimumindbetaling: 500 kr | Gennemspilskrav: 5 x indbetaling + 5 x bonus til min. odds 1.80 | Dage til at gennemspille din bonus: 60 | Generelle regler og vilkår for ComeOn! er altid gældende | Selvudelukkelse kan foretages via dine kontoindstillinger. Hvis du ønsker selvudelukkelse fra alle kasinoer og spilprodukter, der tilbydes i danske områder, kan du vælge at registrere dig i ROFUS | Har du behov for råd og støtte? Besøg StopSpillet, en del af spillemyndigheden.

LeoVegas logo
  • Lav en indsats på 1000 kr. og få et freebet på 1000 kr.

  • Der ikke omsætningskrav på gevinster ved freebettet

  • Læs mere om regler og vilkår

Till LeoVegas

18+, Gælder kun for nye kunder bosat i Danmark. Indbetalinger foretaget gennem Skrill eller PaySafeCard berettiger ikke til bonussen. Matched freebet kan kun bruges til live spil fra mobilen. 

Kan man spille live odds på ishockey VM?

Præcis som det er tilfældet under kampe i de almindelige ligaer er der mulighed for at spille på live odds under ishockey VM. Når turneringen finder sted har de fleste ligaer rundt om i verden allerede afsluttet deres sæson, hvilket gør turneringen til et varmt spilleemne. De mest almindelige ting at spille på live er hvem der vinder kampen, hvem der scorer det næste mål samt hvor mange mål, hjørner eller lignende der kommer til at være i kampen som helhed eller i en enkelt periode.

Hvilke spilfirmaer tilbyder live odds under ishockey VM?

Flere og flere spilfirmaer tilbyder i dag live odds som en del af deres samlede spiludbud. Det man skal tænke på er at på trods af at et spilfirma har et bredt udbud af almindelige odds på kampen, så behøver det ikke at betyde, at udbuddet af livespil er lige så stort. Der er for eksempel en del ting man ikke kan spille på under kampen, men som kun findes som almindelige odds. Spil som indgår i forskellige kampagner, som boostede odds eller free bets plejer man kun at kunne deltage i inden kampen begynder.

Spilelementer som er tilgængelige i live odds

Ligesom når man spiller på almindelige odds, så varierer udbuddet af det der er tilgængeligt som live odds når kampen er i gang. Men i forbindelse med store begivenheder som for eksempel ishockey VM er udbuddet af live odds meget stort. Stort set alle spilformer som er tilgængelige inden kampen begynder er også tilgængelige som live odds, men der er også andre spilformer som kun er tilgængelig under kampen og som live odds.

Eksempler på live odds som er tilgængelige under ishockey VM

1X2

Ligesom i almindelige pre-game odds så kan man selvfølgelig spille på hvem der vinder kampen. Men når man spiller på den her spilform i live odds, så kan oddsene variere meget mere end inden kampen. Det er fordi oddsene selvfølgelig påvirkes af, hvordan det går i den pågældende kamp.

Over/under et antal mål i kampen

Dette er også en spilform, som er meget populær også som pre-game odds. Men den er også tilgængelig som live odds. Her kan det også variere meget, når det kommer til oddsene afhængig af, hvor mange mål der kommer i kampen.

Hvem scorer det næste mål?

Dette er et spil der kun er tilgængelig som live odds. Du spiller helt enkelt på hvilket af holdene der kommer til at score det næste mål i den igangværende kamp.

Hvor mange mål der kommer i indeværende periode

Det plejer normalt at være fast inventar som live odds, at du kan spille på at der for eksempel bliver over/under 2,5 mål i en periode og så ændres oddsene baseret på hvor meget af perioden der er spillet, og hvordan kampen i det hele taget ser ud, når det kommer til mål.

Vinder af perioden

Du spiller på hvem der vinder den igangværende periode. Dette er også odds, som normalt kun er tilgængelige som live odds. Her kan et hold som var favoritter inden en kamp for eksempel have betydeligt højere odds, hvis det favorittippede hold ikke har haft en god kamp.

Hvilke fordele er der ved at spille på live odds?

Den største fordel ved at spille på live odds sammenlignet med almindelige odds er, at du kan få en fornemmelse af, hvordan kampen ser ud, inden du indgår dit bet. På den måde kan det i visse situationer være nemmere at satse dine penge korrekt. For eksempel kan der ske afgørende ting med en holdopstilling, hvilket kan påvirke holdets chancer for at vinde. Et hold som på forhånd ses som svage kan også have en rigtig god dag og overraske selv de mest erfarne spillere. Her kan spil under kampen være smart.

Samtidig skal man tænke på, at hvis et hold klart fører kampen og med største sandsynlighed kommer til at vinde, så er oddsene ofte lavere sammenlignet med et bet som er indgået på samme ting inden kampen begyndte.

En anden fordel er, at du har muligheden for at indgå dit bet når som helst og ikke behøver at forholde dig til noget spilstop. Har du for eksempel ikke nået at lægge et spil inden kampstart er der ikke noget der forhindrer dig i at deltage i spillet.

Hvilke ulemper er der, når man spiller på live odds?

Ulemperne ved at spille live er, at det er let at overanalysere hver situation i kampen og på den måde blive impulsiv i sit spil. En god strategi er at indgå sine store bets inden kampen begynder for derefter eventuelt at fylde på eller sikre sig med flere andre spil i løbet af kampen. Live odds kan blot ses som en sjov måde, hvorpå du kan gøre dit spil mere interessant.

En anden fælde er at man gennem live odds forsøger at vinde tidligere tab tilbage. Skulle din satsning på antallet af mål i første periode ikke falde ud til din fordel, er det ikke det værd at satse endnu mere på antallet af mål i den anden periode i et forsøg på at vinde de penge tilbage, som du tidligere har tabt.

Cash-out

En del spilfirmaer anvender en såkaldt cash out-funktion for dem der spiller på live odds. Cash out betyder, at du kan afbryde dit spil og få en del af dit spillede beløb tilbage. Beløbet er afhængig af, hvad stillingen i kampen er og hvor lang tid af kampen, der er tilbage. Skulle det være sådan, at holdet du satser på fører, og der kun er nogle få minutter tilbage af kampen, kan det være værd at tjekke om spilfirmaet har en cash-out funktion, så du kan sikre din gevinst.

Stream samtidig med at du spiller live odds

Noget som er blevet mere populært, og som spilfirmaerne har taget til sig, er at tilbyde streaming af kampe for at øge spiloplevelsen, når man spiller live odds. At kunne spille live odds samtidig med at du ser kampen direkte hos spilfirmaet gør, at du både får et bedre overblik over kampen, men også at du hurtigt kan lægge et spil, når du bemærker, at der sker noget i kampen, som du mener er til fordel for det bet du har tænkt dig at indgå.