LeoVegas

Her finder du TV-oversigten for verdensmesterskabet i ishockey 2024, som denne gang spilles i Tjekkiet. Årets TV-udsendelser fra ishockey VM vil finde sted på Viaplay. Nedenfor finder du alle tider for udsendelserne fra turneringen.

Foruden at se kampene på almindeligt TV vil du kunne se ishockey VM på Viaplays streamingtjeneste Viaplay. Vær venligst opmærksom på at tiderne i vores TV-oversigt er for kampstart og at udsendelserne kan begynde noget tidligere.

Komplet TV-oversigt ishockey VM 2024

TV-oversigt for slutspillet VM 2024

Dato Tid Kamp Kanaler
23. maj 2024 16:20 Kvartfinale 1 TV3 Sport & Viaplay
23. maj 2024 16:20 Kvartfinale 2 TV3 Max & Viaplay
23. maj 2024 20:20 Kvartfinale 3 TV3 Max & Viaplay
23. maj 2024 20:20 Kvartfinale 4 Viaplay
25. maj 2024 14:20 Semifinale 1 Viaplay
25. maj 2024 18:20 Semifinale 2 TV3 Sport & Viaplay
26. maj 2024 15:20 Bronzekamp Viaplay
26. maj 2024 20:20 Finale TV3 Sport & Viaplay

Samtlige tider i vores VM-oversigt er angivet i dansk tid. Vær venligst opmærksom på, at ishockey VM 2024 tider og kanaler kan blive ændret og at Hockey-VM.dk ikke er ansvarlig for dette.

📺 Komplet oversigt med TV-tider for ishockey VM 2024

Udsendelserne fra ishockey VM 2024 vil i Danmark blive vist på Viaplays kanaler. De specifikke kanaler der kommer til at sende kampene er TV3+ og TV3 Sport. Desuden forventer vi, at alle kampe vil kunne streames på Viaplay. Inden selve kampen går i gang, plejer der at være en optakt, hvor situationen på holdet samt de mulige udfald diskuteres.

TV-rettigheder for kommende ishockey verdensmesterskaber

TV2 har i de seneste år haft rettighederne til at vise mesterskabet på sine kanaler. Fra 2024 overtager NENT group, som ejer Viasat, rettighederne frem til og med 2028.

Seertallene for ishockey er steget markant i de senere år. Da VM blev afholdt på hjemmebane i 2018, var det samlede danske seertal for alle kampene på 16 millioner.

Også for så vidt angår den danske liga er interessen stigende hos TV-seerne. Ligachefen for Metal Ligaen, Kim Pedersen udtalte følgende for nogle år siden: “Det er et helt nyt og spændende puslespil, vi er i gang med at lægge i forhold til kampprogrammet, når alle kampene skal fordeles ud over hele ugen. Publikum skal vænne sig til en ”ny måde at gå til ishockey på”, men nye spilletidspunkter og kampdage åbner op for nye muligheder. Vi står foran en banebrydende tid for dansk ishockey.” Formanden for Metal Ligaens Ligaforening, Klaus B. Rasmussen supplerer: “Vi læner op os ad fodbolden – også ved at være mere fleksible med spilletidspunkter. Det er supergodt for sporten.”

Den øgede TV-eksponering vil helt sikkert have en positiv effekt på interessen for sporten generelt og have en markant effekt på seertallene til det forestående VM. Og når ishockey VM i 2025 igen spilles på dansk (og svensk) grund, så vil interessen formentlig stige endnu mere.

Det er også blevet nemmere at følge med i en stor turnering som et ishockey VM, da det bliver mere tilgængeligt at følge kampene, når Viaplay viser alle kampe via streaming på deres kanaler og streaming services i de kommende par år.

🇩🇰 Sendinger af Danmarks VM-kampe

Her lister vi alle sendetider for Danmarks kampe under ishockey-VM 2024. På forhånd har holdet syv kampe foran sig, som alle spilles i gruppespillet. Hvis det lykkes dem at komme videre til slutspillet, kan der komme op til tre ekstra kampe, som ligesom de øvrige kampe vil blive vist på en af de svenske tv-kanaler.

  • Lørdag d. 11. maj kl. 16:20 Østrig – Danmark
  • Søndag d. 12. maj kl. 16:20 Danmark – Canada
  • Tirsdag d. 14. maj kl. 16:20 Danmark – Norge
  • Onsdag d. 15. maj kl. 16:20 Tjekkiet – Danmark
  • Fredag d. 17. maj kl. 16:20 Storbritannien – Danmark
  • Lørdag d. 18. maj kl. 12:20 Danmark – Schweiz
  • Mandag d. 20. maj kl. 20:20 Finland – Danmark

Samtlige tider er angivet i dansk tid.

🖥️ Se VM online – Livestream af ishockey VM

Da der er kampe, som bliver spillet samtidig under verdensmesterskabet i ishockey, kan det ske, at det ikke er samtlige kampe, der bliver vist på almindeligt TV. Viaplay har rettighederne til ishockey VM og vi forventer, at du vil kunne streame samtlige kampe live på Viaplay, så du ikke behøver at gå glip af ét eneste minut af VM-kampene.

Her vil du via deres ishockey VM streaming kunne se samtlige kampe i realtid, men også senere, hvis du ikke har mulighed for at se kampen mens den spilles. Dette er den store fordel ved at vælge netop streaming, da det giver en helt anden frihed i forhold til klassisk TV.

Du kan også sætte udsendelsen på pause, når du vil, mens du på en helt anden måde kan få indblik i eksperternes synspunkter i VM-studiet. Mens den almindelige TV-udsendelse viser reklamer, får du som ser online i stedet et ekstra besøg hos eksperterne, som giver deres perspektiv på kampen. Desuden sker det ind imellem, at en del VM-kampe ikke får plads i det almindelige TV-program, og disse kampe kan du så i stedet følge online.

Stream ishockey VM 2024 via mobil og tablet

Hvis du er på farten, behøver du ikke at være bange for at gå glip af nogen af VM-kampene. Når du streamer ishockey VM kan du nemlig gøre dette direkte på telefonen eller tabletten – uanset hvor du befinder dig. Det eneste der kræves er, at du har en fungerende internetforbindelse samt en konto hos Viaplay. For at følge kampene på den nemmeste måde downloader du Viaplays app til din telefon eller tablet og logger på med dine oplysninger.

Stream ishockey via spilfirmaerne

Det sker ind imellem, at de danske spilfirmaer tilbyder streaming af de kampe, som de udbyder spil på. At tilbyde denne tjeneste til sine spillere er blevet mere og mere almindeligt, da det giver en stor merværdi sammenlignet med konkurrenterne. Hvad der kræves for at se spilfirmaernes streaming er forskelligt, men hos samtlige firmaer kræver det, at man har en registreret konto.

Nogle gange er udsendelsen kun tilgængelig for dem, der har spillet på den specifikke kamp eller dem, der har en vis sum penge indsat på deres spilkonto. En stor fordel ved at følge kampene hos spilfirmaerne er, at du samtidig med, at du ser kampen kan spille på den. Dette anser mange for at være et ekstra krydderi, når man ser kampe i realtid.

⏰ Hvornår begynder ishockey VM 2024?

Lørdag d. 10. maj starter den allerførste kamp til årets verdensmesterskab i ishockey, som denne gang spilles i Tjekkiet.

📺 Hvem sender ishockey VM i år?

Det er Viaplay som har rettighederne til at sende kampene fra årets mesterskab.

📱 Kan jeg streame kampene fra ishockey VM?

Kampene vil kunne streames på Viaplay. Her kan du læse mere om at streame kampene fra ishockey VM.

🎙️ Eksperter, programværter og kommentatorer under ishockey VM

Da flertallet af danske fans følger ishockey VM via TV, så er det utroligt vigtigt, at TV-udsendelserne bliver så gode som muligt. Hver dag under VM vil danskerne tjekke i VM-oversigten og lægge ekstra mærke til, hvem der sidder i kommentatorboksen.

En god kommentator er alfa og omega for en vellykket TV-udsendelse og eksperterne kan komme med nye indgangsvinkler, som gør VM-kampene endnu mere interessante. Ekspertkommentatorerne har en vigtig rolle under TV-udsendelserne fra ishockey VM 2024 og studiet vil være en central del hver dag under turneringen. Her vil vi give et nærmere indblik i kommentatorteamet, som vil lede danskerne igennem ishockey VM 2024.

Her vil vi opdatere med information om, hvilke profiler vi kommer til at se i forbindelse med ishockey VM 2024.