LeoVegas

Det var ikke just en succes for det danske kvindelandshold, der måtte rejse hjem fra Deutschland Cup med nul point i rygsækken.

Det blev alt andet end glade dage for de danske ishockeykvinder, der blev udspillet på kryds og tværs til Deutschland Cup.

Landstræner Björn Edlund havde ellers udtaget et mix af rutinerede spillere kombineret med en masse unge talenter. Måske mere af nød end lyst. Flere af de bærende profiler er således stoppet for nyligt, mens også skadessituationen var besværlig for Danmark. Det blev derfor til masser af muligheder for de unge talenter.

Smalt nederlag i første kamp til Deutschland Cup

Det skulle dog vise sig at blive lidt for stor en mundfuld for danskerne, der ellers kun tabte smalt til Tyskland i den første kamp. 1-0 blev det til værtslandet.

For stor modstand

Hernæst ventede Finland, der skulle vise sig at være flere niveauer bedre end danskerne. 8-0 blev det til i en kamp, der knækkede ishockeykvinderne. Det blev fulgt op af endnu en afklapsning mod Tjekkiet. Dog med lidt mere muntre cifre. 5-0 blev det til tjekkerne, der ligesom finderne var på et helt andet niveau. Det er dog også hvad man burde forvente fra to af verdens absolut bedste ishockeynationer.

Det danske kvindelandshold fik altså ikke den sjoveste turnering i Tyskland, men ser man positivt på det, fik de en masse erfaring med i bagagen ved at spille mod nogle af verdens bedste hold.