LeoVegas

Den canadiske forward Connor Bedard blev for nylig udpeget som den første vinder af IIHF’s Årets Mandlige Spiller pris. Den 17-årige stjerne har allerede vundet tre IIHF guldmedaljer i sin karriere, heriblandt ved de to seneste VM-turneringer.

En historisk præstation ved VM

Ved VM i 2023 leverede Bedard en af de mest imponerende individuelle præstationer nogensinde ved en U20 VM-turnering. Han scorede utrolige 23 point i seks kampe, herunder ni mål, og blev kåret til turneringens MVP. Bedard var suverænt turneringens topscorer og det største pointgab mellem første- og andenpladsen nogensinde.

Også stærk sæson i den canadiske liga

Udover sine bedrifter ved VM, havde Bedard også en fremragende sæson for Regina Pats i den canadiske juniorliga WHL. På trods af at have misset en måned pga. VM, endte han øverst på ligaens pointliste med hele 143 point i 57 kampe. Bedard blev dermed den første spiller nogensinde til at vinde alle tre af ligaens store individuelle priser.

Drømmer om flere medaljer

Bedard ser tilbage på en sæson fyldt med opfyldelse af barndomsdrømme. Men der er stadig mere at opnå for det unge stjerneskud. Han håber at repræsentere Canada igen ved kommende VM og OL, hvor han drømmer om at spille sammen med sine idoler Sidney Crosby og Matthew Barzal. Bedards eventyr er kun lige begyndt.