LeoVegas

Det danske ishockeylandshold afsluttede deres forberedelser til verdensmesterskabet i ishockey med en overbevisende 3-1 sejr over Polen i Sosnowiec.

Denne sejr ikke alene cementerer holdets form, men det sender også et stærkt signal til de andre hold, som Danmark skal møde i VM-turneringen i Tjekkiet, der starter denne uge.

Danmark der har været fast inventar ved VM de seneste år, leverede en solid præstation og viste, at de er klar til at tage kampen op mod nogle af verdens bedste ishockeynationer.

Solid sejr over Polen

Polen der deltager for første gang i 22 år i den øverste VM-gruppe, stod over for en formidabel modstander i denne generalprøve. Kampens første mål faldt først 38 minutter inde i kampen, da Alexander True, der for nyligt sluttede sig til det danske VM-hold, scorede. True, der har 27 NHL-kampe på CV’et og senest spillede for Charlotte Checkers i AHL, viste sin klasse og erfaring, da han bragte Danmark foran.

I tredje periode øgede Mikkel Aagaard, som spiller for MoDo i Sverige, hurtigt til 2-0. Men Polen svarede næsten lige så hurtigt igen, idet Bartosz Fraszko reducerede til 2-1. Dette mål satte midlertidig spænding i opgøret, indtil Oscar Fisker Mølgaard, det unge talent fra svenske HV71, lukkede og slukkede med sin scoring til 3-1 i et powerplay seks minutter før tid.

Danmark ser frem mod VM i Tjekkiet

Det danske hold ser nu frem mod deres første VM-kamp, hvor de møder Østrig i Prag lørdag eftermiddag. Med den form og selvtillid, de viste i testkampen mod Polen, er der grund til optimisme i den danske lejr.

Denne sejr er et vidnesbyrd om Danmarks styrke og dybde i truppen, og det bliver spændende at følge dem, når de begiver sig ud på isen til VM. Østrig vil være den første store test, og med Danmarks nuværende form ser det lovende ud for de danske ishockeyentusiaster, der håber at se deres hold avancere langt i turneringen.

Følg med her på vores platform for mere om VM i ishockey, hvor vi bringer dig de seneste nyheder, analyser og opdateringer direkte fra isen.