Det danske kvindelandshold er klar til Deutschland Cup, hvor de løber ind i Tyskland, Finland og Tjekkiet. Den svenske landstræner Björn Edlund har truppen klar.

Danmark møder hård modstand til Deutschland Cup. Danmark lykedes nemlig med at rykke tilbage i VM’s Top Division, og det er netep tre hold fra den VM-gruppe, som Danmark står over for.

Landstræneren har udtaget flere unge spillere, så der bliver mulighed for at få testet bredden. Han har selvfølgelig også valgt at beholde nogle af de ældre og rutinerede spillere for at fortsætte kulturen.

Specielt kampene mod Finland og Tjekkiet bliver en udfordring for kvinderne, der nok ikke kommer til at have særligt meget fat i pucken i de opgør. Det er således nogle af verdens absolut bedste landshold, som landsholdet er oppe i mod. Danmarks muligheder ligger måske mere i kampene mod Tyskland, som er en nation på nogenlunde samme niveau som os.

Spændende bliver det hvert fald at følge kvindelandsholdet, der starter ud med Tyskland inden Finland og Tjekkiet venter.


Carolina Hurricanes - New York Islanders
Boston Bruins - Toronto Maple Leafs