LeoVegas

JVM i ishockey 2022 blev udskudt i december. Det Internationale Ishockeyforbund har nu offentliggjort de nye datoer for turneringen, som efter planen skal spilles mellem 9.-20. august i Canada.

Ved årsskiftet er junior-VM normalt en af ​​de helt store begivenheder for alle ishockeyelskere. Til årets turnering styrtede alt dog ned, midt i den igangværende turnering. Efter to kampe spillet måtte holdene forlade Canada med øjeblikkelig virkning. Dette skyldes en bekymret spredning af smitte inden for nogle hold.

Efter udsættelsen af ​​vinterturneringen har Det Internationale Ishockeyforbund (IIHF) altid gjort udtryk for deres ønske om at spille turneringen senere. Og nu står det klart, hvornår det bliver. For tre uger siden præsenterede IIHF på sin hjemmeside, at nye datoer for JVM er 9.-20. August. Selvom Danmark ikke deltager, er der dog deltagelse fra to naboer, Sverige og Finland. 

Gruppe A, som omfatter USA, Schweiz, Østrig, Tyskland og Danmarks naboer fra Sverige. Samme aldersgruppe, altså med spillere født i 2002 og yngre, er berettiget til at deltage i turneringen.

Gruppe B består af Canada, Tjekkiet, Slovakiet, Letland og de Skandinaviske naboer fra Finland.

Mesterskabet spilles i Canada og mere specifikt Edmonton. Alle kampe spilles i Rogers Place. Bemærk, at Letland har erstattet Rusland til turneringen. Det er også bemærkelsesværdigt, da dette er en udsat turnering, der allerede var skudt i gang. JVM 2023 vil stadig blive afholdt i december som planlagt..

Sådan spilles JVM 2022:

Mesterskabet spilles 9.-20. august i Edmonton, Canada. Turneringen omfatter to grupper af fem hold, og begge grupper spilles i samme arena, Rogers Place.

Grupperne til JVM 2022:

Gruppe A:
USA
Schweiz
Sverige
Tyskland
Østrig

Gruppe B:
Canada
Finland
Tjekkiet
Slovakiet
Letland