Det danske herrelandshold kunne tage hjem fra Tyskland med to sejre ud af tre i Deutschland Cup.

Danmark rejste hjem fra Tyskland med en god fornemmelse efter to sejre. Det startede ellers skidt ud for danskerne, der noget overraskende måtte sande et nederlag til værtsnationen.

Det lykkedes dem dog at rejse sig, og sidenhen blev det altså til to sejre mod Slovenien og Østrig.

Førstnævnte blev besejret med 4-3 i en kamp, der blev yderst spændende til sidst. Danskerne sad ellers totalt på spillet i første halvleg, men udvisninger ødelagde det for Danmark i anden halvleg, hvor slovenerne var lige ved at komme tilbage ind i kampen.

Ydymygelse af Østrig

I den tredje og afsluttende kamp mod Østrig blev det til en storsejr til landsholdet, der under ledelse af den nye landstræner, Mikael Gath, kunne fejre en imponerende 6-1 sejr over et tamt østrigsk mandskab. Et hold der forinden var blevet smadret af Slovenien med 7-1.

Med til historien hører det dog at østrigerne nok havde tunge ben. Bare 13 timer forinden kampen mod Danmark, havde de været i aktion mod tyskerne. Det blev ikke bedre af en tidlig udvisning til Østrig, der kort tid efter blev straffet af Phillip Bruggisser, der sendte pucken i mål langt udefra. Siden da var der ikke meget energi til overs hos østrigerne, der trods et lidt halvsløvt dansk spil tabte med hele 6-1.

Danmark står altså tilbage med en god fornemmelse. Landsholdets næste opgave bliver en endnu en firenationersturnering i Frankrig til februar.