Det danske U18-herrelandshold spillede i februar firenationersturnering i Gentofte, hvor det ikke blev til stor succes for danskerne.

U18-herrelandsholdet er allerede godt i gang med forberedelserne til U18-VM, der venter lige om hjørnet. Således gik de ind til firenationersturneringen i Gentofte på hjemmebane og med høj energi. Dog gik det ikke som planlagt, og allerede i første kamp, fik danskerne noget af en lektion.

Dårlig start mod Letland

Letland var første modstander, og de skulle vise sig at være en for stærk en af slagsen. 1-6 blev det således til Letland, der altså viste langt mere kvalitet end Danmark. Peter Truelsen blev Danmarks enlige målscorer, da han reducerede til 1-6 i slutfasen.

Norge for stor en mundfuld

Hernæst gjaldt det en kamp mod ærkerivalerne fra Norge. Her blev det til endnu et nederlag foran de knap 300 tilskuere der havde fundet vej til Gentofte Skøjtehal. Denne gang lød cifrene på 4-7. De danske målscorere blev Andrew Bjergstad, Oliver Dejbjerg Larsen, Tobias Villadsen og Jesper Bank Olesen.

Tæt kamp mod Østrig

U18-herrelandsholdet sluttede turneringen af med endnu et nederlag mod Østrig i den sidste kamp. Dog var det en kamp der var langt tættere end de forløbende, og med lidt mere held kunne det godt have gået danskernes vej. 3-4 blev til Østrig efter straffeslag, og Danmark sluttede derfor firenationersturneringen i Gentofte med 0 point. De to hold mødes næste gang til april, hvor Frederikshavn lægger hus til Division 1A-VM.