LeoVegas

Det danske ishockeylandshold skal spille VM 2023 i ishockey, som afholdes i Finland og Letland. I November spillede Danmark med i Tyskland Cup, som er en test-slutrunde. Danmark var med i turneringen sammen med Tyskland, Østrig. og Slovakiet.

VM 2023 i ishockey nærmer sig og det danske ishockeylandshold er med i Gruppe A. Danmark spillede testkampe i November i form af turneringen Tyskland Cup. Her spillede Danmark mod Tyskland, Østrig og Slovakiet – Danmark er i øvrigt i gruppe med Tyskland og Østrig til VM 2023.

Selvom turneringen er en test for landende og intensiteten ikke er lige så høj, var det dog stadigvæk vigtigt for Danmark at prøve sig af med disse modstandere. Danmark spillede først mod Tyskland og det var en tæt kamp som endte med en tysk sejr i overtiden på 3-2. Herefter formåede Danmark at besejre Slovakiet 4-3 i endnu en tæt kamp, mens det blev til et skuffende nederlag på 3-1 til Østrig. Danmark endte som nr. 3 i slutrunden og det blev altså til en bronzemedalje.

VM 2023 i ishockey

Som sagt skal Danmarks ishockeylandshold spille VM 2023 i Finland og Letland. Danmark er med i Gruppe A, som er en svær gruppe – men der er håb og optimisme.