Danmarks kvindelandshold i ishockey skal om en måneds tid spille VM i ishockey, Division 1 Gruppe A. Der spilles om oprykning til den bedste række når turnering afholdes i April. 

Danmarks kvindelandshold i ishockey blev på skuffende vis rykket ned til Division 1, efter at have endt på sidste pladsen i deres gruppe, ved sidste udgave af VM i ishockey.

Nu skal de danske tropper forsøge at spille sig op igen. Danmark er i Gruppe A, sammen med Norge, Slovakiet, Østrig, Holland og Kina. Det er Kina som er vært for disse kampe.

Kampprogram for Danmarks kvindelandshold ved VM i ishockey

Kampprogrammet er endnu ikke afgjort, men som sagt er det Norge, Slovakiet, Østrig, Holland og Kina som Danmark skal møde – turneringen bliver afholdt fra d. 17-23. April.

Der er nogle modstandere som bliver sværere for Danmark at overkomme. Men specielt mod Kina og Norge, bør Danmark have gode chancer.

De andre opgør kan blive mere tætte – alt i alt skal det danske kvindelandshold have en solid præstation i slutrunden, hvis det skal blive til en oprykning. Derudover er det vigtigt, at Danmark ikke rykker ned til den nederste division.

Lande
Austria
China (H)
Denmark
Norway
Slovakia
Netherlands