LeoVegas

Efter kvartfinalerne vil fire hold konkurrere om at gå videre til finalen ved VM i ishockey for kvinder søndag den 4. september 2022. Den 3. september spiller USA mod Tjekkiet, og Canada spiller mod Schweiz. Disse kampe vil afgøre, hvem der går videre til turneringens slutrunde.

VM i ishockey for kvinder, som i øjeblikket finder sted i Frederikshavn og Herning, begge i Danmark, fra den 25. august til den 4. september 2022, vil omfatte ti af de bedste ishockeyhold for kvinder fra hele verden. Turneringen vil også afgøre, hvem der skal vinde bronzemedaljen eller titlen som verdensmester. Det var spændende at se kvartfinalerne.

Torsdag den 1. september 2022 scorede Alina Marti det afgørende mål i straffesparkskonkurrencen og hjalp Schweiz med at besejre Japan med 2-1 og gå videre til semifinalen. Mens USA ydmygede Ungarn og vandt med 12-1 og sikrede sig en plads i semifinalen. Canada, som havde fuldstændig kontrol hele vejen igennem, besejrede Sverige 3-0 i dagens sidste kvartfinalekamp og gik videre til lørdagens semifinaler. Aneta Tejralova scorede i det første minut af overtiden og hjalp Tjekkiet med at besejre Finland med 1-0 og gå videre til semifinalen i en historisk sejr.

2022 VM i ishockey for kvinder – Næste kampe

Alle tidspunkter dansk tid.

Semifinale spil

USA – Tjekkiet, KVIK Hockey Arena, lørdag den 3. september kl. 14:00
Canada – Schweiz, KVIK Hockey Arena, lørdag den 3. september kl. 18:00

Spil til afgørelse af vinderen af femtepladsen

Finland – Ungarn, Iscenter Nord, lørdag den 3. september kl. 12:00
Japan – Sverige, Iscenter Nord, lørdag den 3. september kl. 16:00