U18 VM i ishockey for kvinder starter i dag. Danmarks U18 kvindelandshold i ishockey skal spille i Division 1. Danmark er ikke med i den bedste række, men kan sikre sig oprykning, ved at vinde deres gruppe.  

Danmarks kvindelandshold i ishockey har præsteret godt i de seneste år, og det skyldes, at der har været fokus på ishockey og der har været en investering, i kvindeishockey. Danmarks U18 kvindelandshold i ishockey, skal i disse dage spille VM.

Danmark er med i Division 1, som er den næstbedste række. Her skal Danmarks tropper, forsøge at rykke op til den bedste række. Danmark er Gruppe B sammen med Taiwan, Polen, Sydkorea, Spanien. Kina skulle have været med, men har trukket sig tilbage.

Danmarks kampprogram til U18 VM i ishockey for kvinder

Danmark er som sagt med i Division 1 og kampene bliver spillet i Katowice, Polen. Danmarks kampprogram ser således ud:

  • Onsdag d. 11. Januar kl. 10:00, Danmark vs. Spanien, Jantor Arena, Katowice
  • Torsdag d. 12. Januar kl. 16:30, Danmark vs. Polen, Jantor Arena, Katowice
  • Lørdag d. 14. Januar kl. 16:30, Danmark vs. Taiwan, Jantor Arena, Katowice
  • Søndag d. 15. Januar kl. 20:00, Danmark vs. Sydkorea, Jantor Arena, Katowice

Danmarks chancer til U18 VM i ishockey for kvinder

Danmark har gode chancer, for at spille sig op til den bedste række. Danmarks U18 kvindelandshold i ishockey har for nyligt spillet nogle testkampe mod Norge. Her formåede Danmark, at vinde 2 ud af 3 mulige kampe.

Det er dog vigtigt, at Danmark ikke undervurderer deres modstander, uanset hvor stærke eller ‘svage’ de er på papiret. Der er gode udsigter for Danmarks U18 kvindelandshold, hvis de formår at rykke op til den bedste række.

Her vil de skulle spille mod de bedste hold i verden, og det vil være en værdifuld sparring. Det er netop mange af de spillere der er udtaget til denne slutrunde, der vil skulle spille på senior-niveau om nogle år.

Hvor kan man se Danmarks U18 kvindelandshold til VM i ishockey?

Du kan følge Danmarks U18 kvindelandsholds kampe gratis og live på youtube via dette link:

https://www.youtube.com/@PolskiHokej/streams


Carolina Hurricanes - New York Islanders
Boston Bruins - Toronto Maple Leafs