LeoVegas

Der var udsigt til masser af spænding da både Danmarks ishockeylandshold for både mænd og kvinder havde kvalificeret sig til de Olympiske Lege i Beijing 2022. Der var masser af optimisme blandt de mandelige tropper, som havde leveret nogle positive overraskelser. 

Der var god grund til optimisme og Danmark leverede også gode resultater. I gruppespillet blev det til 2 sejre mod Tjekkiet og Schweiz og et nederlag til favoritterne fra Rusland og Danmark havde sikret sig en plads i playoff kampene. Det var Letland der blev Danmarks modstandere i denne kamp og det blev til en snæver sejr på 3-2. 

I kvartfinalen blev det så endnu et møde med Rusland og her blev det til et nederlag for de danske tropper. Rusland spillede finalekampen mod Finland, hvor de tabte, så det var en værdig modstander Danmark tabte til. 

For kvindernes vedkommende blev det til en skuffende exit i gruppespillet. De danske tropper overraskede med en sejr over Tjekkiet men et shock-nederlag mod Kina gjorde det svært for Danmark, som var oppe imod Sverige og Japan som begge er højere placeret på verdensranglisten. 

Det var altså en positiv overraskende turnering for mændenes landshold, mens kvindelandsholdet desværre måtte komme hjem tidligere end forventet.