LeoVegas

Det Internationale Ishockeyforbund har netop offentliggjort de endelige grupper til næste års VM i ishockey, der afholdes i Tjekkiet.

Danmark er havnet i den svære Gruppe A, hvor vi skal møde stormagterne Canada, Finland og Schweiz. Desuden er værtsnationen Tjekkiet, Norge, Østrig og Storbritannien med i vores gruppe. Kampene spilles i Prag.

Det bliver altså en stor udfordring for det danske landshold at komme videre fra den indledende gruppe. Specielt kampen mod Canada, der er forsvarende verdensmestre, bliver en svær opgave.

Men med den fremgang dansk ishockey har været inde i de seneste år, er der grund til optimisme. Landstræner Heinz Ehlers har samlet et stærkt hold, der forhåbentlig kan levere overraskelser i Prag.

Danmarks mål må være at slutte blandt de fire bedste i Gruppe A og dermed sikre avancement til kvartfinalerne. Det kræver sejre over lande som Norge, Østrig og Storbritannien.

VM i ishockey spilles fra 12. til 28. maj 2024 i Tjekkiet. Forhåbentlig kan Danmark skabe en ny sensation ved næste års mesterskab.