LeoVegas

Semifinalerne i Prag er onu færdigspillet. I dag søndag den 26. maj, slutter Ishockey VM 2024 med bronzekampen og finalen. Herunder kan du se tidspunkter og hold for VM-medaljekampene.

Lørdag den 25. maj blev semifinalerne ved VM i ishockey 2024 spillet i Prag. Sverige mødte værtsnationen Tjekkiet i dagens første semifinale, som endte med en tjekkisk sejr på 3-7. Det betyder at Sverige er et af de hold, der spiller om bronzemedaljen i turneringen, mens Tjekkiet kan vinde et historisk VM-guld på hjemmebane.

I den anden semifinale senere på aftenen stod Canada og Schweiz over for hinanden. Landene mødtes allerede i gruppespillet og skulle nu spille en hård semifinale i kampen om den anden og sidste plads. Schweiz vandt kampen efter straffesparkskonkurrence og skal spille VM-finale mod Tjekkiet senere i dag. Landene har aldrig mødt hinanden i en VM-finale. Schweiz har chancen for at vinde nationens første VM-guldmedalje, og Tjekkiet sigter efter sit første guld i 14 år. De er også værtsnation. Wow, sikke en finale!

Søndag den 26. maj byder på en VM-bronzekamp og den store finale i VM 2024 med bronzekampen mellem Sverige og Canada, der starter kl. 15.20. Senere på aftenen spiller Tjekkiet mod Schweiz i den store finale med kick-off kl. 20.20. Begge kampe kan ses på Viaplay. Bronzekampen vises desuden også på TV3 Max, mens finalen vises på TV3 Sport.

Medaljekampe ved VM i ishockey 2024

Begge kampe spilles søndag den 26. maj i O2 Arena (Prag).

Kampen om bronzemedaljerne ved VM i ishockey

Sverige – Canada
15:20

Finalen i VM i ishockey 2024

Tjekkiet – Schweiz
20:20