LeoVegas

Det danske ishockeylandshold spillede for nylig 3 testkampe mod Norge og Finland for at forberede sig til den kommende VM 2023 turnering.

I den første kamp mod Norge formåede danskerne at komme tilbage fra bagud to gange og sikre en 3-2 sejr. I den anden kamp blev det til en 5-2 sejr over de nordiske naboer.

Trods deres seneste 2-0 sejr over Finland havde det danske hold svært ved at finde deres rytme i første periode mod Norge. De indkasserede et mål efter en markeringfejl, hvilket gav Norge føringen. I pausen mellem første og anden periode gav assistenttræner Jens Nielsen holdet en tale, som tilsyneladende virkede.

Danskerne kom stærkt tilbage i anden periode, vandt flere dueller og var mere aggressive. De formåede at score to mål og udligne stillingen to gange. I tredje periode fortsatte de med at spille godt og skabte flere muligheder. Til sidst tog de føringen gennem Christoffer Frederiksens mål og var i stand til at holde fast og sikre sejren.

I den anden kamp blev det til en mere dominant præstation fra Danmark der efter 2. periode var foran 2-1. 3. periode blev til en målfest for de danske tropper, der vandt med en målscore på 3-1 og et samlet resultat på 5-2.

Danmark skal spille VM 2023 i ishockey som afholdes i Finland og Letland. Her er Danmarks kampprogram til gruppefasen af slutrunden:

– Lørdag den 13. maj kl 15:20 Ungarn-Danmark
– Søndag den 14. maj kl 15:20 Frankrig-Danmark
– Tirsdag den 16. maj kl 15:20 Danmark-Østrig
– Torsdag den 18. maj kl 19:20 Danmark-Tyskland
– Lørdag den 20. maj kl 11:20 USA-Danmark
Mandag den 22. maj kl 15:20 Danmark-Sverige