LeoVegas

VM i ishockey 2023 spilles i Finland og Letland. Nu er der 8 hold tilbage, som skal spille kvartfinalekampe d. 25 Maj 2023. 

Danmark er ikke med til kvartfinalerne ved VM i ishockey 2023. Tyskland har nemlig snuppet den sidste plads, der giver adgang til slutspillet.

De tre storfavoritter

Der ingen tvivl om, at nogle nationer har en rigere historie når det kommer til Ishockey-VM. Disse ishockeynationer har typisk været USA, Rusland, Canada, Sverige og Finland. Rusland er ikke med ved denne udgave af VM, som følge af invasionen i Ukraine.

Tilbage har vi USA, Canada, Sverige og Finland. De er allesammen med i kvartfinalerne som favoritter til at vinde hele mesterskabet. Finland er regerende mestre og spiller på hjemmebane, hvilket giver et massivt boost.

Underdogs der kan overraske

Udover storfavoritterne har vi også 4 andre lande som er med i slutspillet – Tjekkiet, Letland, Tyskland og Schweiz. De skal heller ikke undervurderes – eksempelvis slog Tjekkiet USA ved sidste års VM og vandt bronzemedaljen.

Letland har spillet på hjemmebane og selvom de ikke typisk er favoritter, kan det momentum de har taget med fra at have hjemmebanefordelen betyde, at de kan overraske i deres kamp mod Sverige, som i øvrigt havde en skuffende slutrunde sidste år.

Kampprogram til VM i ishockey kvartfinalerne

Alle kampe kan ses på streamingtjenesten TV2 Play samt på TV2 Sport.