LeoVegas

Frederik Dichow og Oliver Lauridsen, som begger spiller i den svenske ishockeyliga, må rejse hjem efter skader. Nu skal et svækket dansk hold møde Sverige.

Danmarks kamp mod USA krævede stor energi fra de danske tropper, der ellers begrænsede USA i hele 2 perioder. I 3. periode viste USA deres klasse og vandt kampen 3-0.

Nu møder Danmark et stærkt svensk hold og i følge TV2 er den danske trup svækket ydeligere, da Frederik Dichow og Oliver Lauridsen må rejse hjem efter skader.

Nikolaj Ehlers tror på Danmark

Selvom det er svenskerne som er favoritter til kampen, er der håb og optimisme at finde i den danske lejr. Jääkiekon-MMs Juuso Sallinen har nemlig interviewet Nikolaj Ehlers efter nederlaget mod USA.

– ‘Jeg er virkelig stolt over, hvordan vores gutter kæmpede og spillede. Virkelig stolt, faktisk. Så det er derfor, jeg kan stå her med et smil på læben’ udtalte Nikolaj Ehlers.

Udover at være stolt af Danmarks præstation, mener Nikolaj Ehlers, at Danmark har en chance mod Sverige, hvis de præsterer på samme mod, som i kampen mod USA.

– Jeg tror, at vores chancer er gode. Det er gode hold, der har spillet mere sammen end os, men det ændrer ikke på vores opfattelse af os selv.

Danmarks komplette VM-program ved Ishockey VM