LeoVegas

Efter nederlaget mod USA ved VM i ishockey 2023, skal Danmark nu møde Sverige og Finland. Nikolaj Ehlers mener, at Danmark har en chance mod de to favorinationer.

Da kampprogramet ved VM i ishockey i Finland og Letland blev publiceret, var det ret tydeligt, at Danmarks sværeste kampe var de sidste 3 mod USA, Sverige og Finland.

Ehlers stolt over Danmarks præstation mod USA

Selvom det blev til et nederlag mod USA, var der stolthed i den danske lejr, da det var en meget flot præstation som Danmark leverede.

– ‘Jeg er virkelig stolt over, hvordan vores gutter kæmpede og spillede. Virkelig stolt, faktisk. Så det er derfor, jeg kan stå her med et smil på læben’ udtalte Nikolaj Ehlers.

Danmark har en chance mod Sverige

Nikolaj Ehlers udtalte derudover også, at hvis Danmark spiller mod Sverige og Finland som de gjorde mod USA, er der gode chancer for at hente resultater.

– Jeg tror, at vores chancer er gode. Det er gode hold, der har spillet mere sammen end os, men det ændrer ikke på vores opfattelse af os selv.

Derudodver mener Nikolaj Ehlers, at selvom Danmark ikke er favoritter mod Sverige og Finland, skal de spille deres spil og have selvtro.

– Vi mener, at vi er et godt hold. Det synes jeg, at vi viste det i aften. Så længe vi spiller vores eget spil og begrænser deres chancer, ved man aldrig.

Danmarks komplette VM-program ved Ishockey VM